Indhent tilbud

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest muligt!


Tæpperens


Professionel tæpperens

Tæpper har en god evne til at binde støv og andre luftpartikler, hvilket har en positiv indflydelse på indeklimaet. Det hindrer, støv i at hvirvle op ved enhver bevægelse. Men støvet sidder stadig fast, og derfor er tæpperens vigtig.

Negativ effekt på længere sigt

Men på længere sigt har dette en negativ effekt. Idet støvsugning ikke er tilstrækkelig. Støv og snavs trædes ned i tæppet og ophobes langsomt. Dette bevirker at tæppefibrene bliver stive og nedslides hurtigere. Tæpper vil efterhånden begynde at afgive støv og andre partikler der giver grobund for skimmel og bakterier som i værste fald kan være sygdomsfremkaldende. Yderligere bliver tæppet optisk uacceptabelt.

Pleje og holdbarhed

Udover en positiv virkning på indeklimaet, øger den rette pleje også tæppets holdbarhed. Den ophobede snavs gør tæppets fibre stive, og får dem til at knække og flosse. Derved nedslides tæppet hurtigere, det mister sin blødhed og får et smudsigt look.

En regelmæssig rensning og antismuds-behandling foretaget af MG Miljøservice vil forbedre indeklimaet og forlænge tæppernes levetid betydeligt.

Altså en stor besparelse til dem i forhold til udskiftning af tæpperne.